OHJEET MYYJILLE

· Maksa myyntivuokra ja osta hintalaput

Vuokra maksetaan ennen myynnin alkamista. Hintalaput maksavat 0,50 €/arkki (30kpl.) Omat hintalaput kielletty. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen vuokra-ajan alkamista.

· Hinnoittele tuotteet

Merkitse hintalappuun tuotteen nimi ja hinta. Hinnoittelussa käytetään vain Aarre-Aitta kirppiksen omia hintalappuja. Myyjän tulee kiinnittää hintalappu tuotteeseen hyvin, emme myy hintalaputtomia tuotteita. Vaihda aina hintalappu uuteen, jos vaihdat tuotteen hintaa. Hintaa ei saa korjata.

· Tuo tavarat myyntiin

Tavarat voi viedä myyntipaikalle vasta kun paikkavuokra on maksettu. Voit tuoda myytävät tuotteesi edeltävän aukiolopäivän viimeisen tunnin aikana. Asettele tavarat selkeästi esille ja tarkista, että kaikissa on hintalappu. Tuo uutta tavaraa myytyjen tilalle. Ole ystävällinen ja vie myyntipaikallesi kulkeutuneet toisten tavarat paikoilleen tai kassalle. Paloturvallisuussyistä käytävillä ei saa säilyttää tavaroita.

· Tyhjennä paikkasi

Ilmoitathan kassalle myyntipaikan tyhjenemisestä. Tyhjennä paikkasi ja hae tilitys vähintään tunti ennen sulkemisaikaa. Pöytävuokraan kuuluu ympäristön siivous, mutta jokainen pöytävuokralainen on vastuussa oman pöytänsä ylläpidosta ja siivoamisesta. Tyhjentämättömästä paikasta veloitamme 15 € purkupalkkion.

· Tilitys

Tilitys annetaan kassalta vuokrakuittia tai henkilöllisyystodistusta vastaan. Yli 100 € suuruiset tilitykset maksamme vain tilille. Halutessanne voimme maksaa myös pienimmät tilitykset suoraan tilille. Maksamme 1 - 5 pankkipäivän kuluessa.

Aarre-Aitta kirppis ei vastaa rikkoutuneista tai hävinneistä tuotteista tai tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon tai ilkivallan yhteydessä. Aarre-Aitta kirppiksellä ei saa myydä aikuisviihdettä, teräaseita, elintarvikkeita, lääkkeitä, luontaistuotteita, käytettyä kosmetiikkaa tai piraattituotteita. 

Aarre-Aitta kirppis varaa oikeuden ottaa valokuvia kaikista myyntituotteista ja mainostaa niitä omilla sivuillaan.